Випускний 11 клас

23 червня 2018 року в загальноосвітньому навчальному закладі І-ІІІ ступенів № 16 Олескандрійської міської ради було проведено випускний вечір для учнів 11 класу.

Саме в цей день учні попрощались з дитинством, перейшли в новий статус абітурієнтів і востаннє сказали “прощавай” своїй першій альма–матер.

У гостинному залі, наповненому урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями, розпочалася визначна подія в житті кожного випускника. Шість впевнених у собі, розумних і креативних учнів отримали свої атестати.

Директор школи – Волкова Наталія Сергіївна від щирого серця подякувала батькам випускників за підтримку і розуміння, за добро і натхнення, за небайдужість.Після офіційної частини вечора, випускники показали свої таланти: відеопривітання, останні пісні, вірші, присвяти, останній шкільний вальс. З посмішками на обличчях та сльозами на очах учні подякували своїм батькам і вчителям за всі свої 11 років шкільної ери. Маємо надію, що вони не забудуть їх ніколи, а всі мрії і сподівання випускників здійсняться.Тож, хай Вам щастить, у добру путь!

Кiлькiсть переглядiв: 350

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.